Openingsuren
van maandag tot en met vrijdag
8u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00
zaterdag en na kantooruren op afspraak

056 74 53 82 - 0498/400 424

Aansprakelijkheid

BA Verzekering privéleven

Deze verzekering, beter bekent als de familiale verzekering, dekt alle financiële gevolgen van schade die u en uw gezinsleden aan derden toebrengen en die valt onder de burgerlijke aansprakelijkheid. Indien de schade onder een wettelijk verplichte BA Verzekering valt (bijvoorbeeld verplichte µ autoverzekering), dekt de familiale verzekering de risico's niet.

Niet enkel grote gezinnen, maar ook kleine gezinnen en alleenstaanden zijn gebaat bij deze polis. Een ongeluk door onvoorzichtigheid of onoplettendheid is snel gebeurd, dit kan niet enkel kinderen overkomen, maar ook uzelf. Bovendien bent u eveneens verzekerd voor uw huisdieren.

Als u denkt dat dit een dure verzekering is, heeft u het mis. De premie is afhankelijk van uw gezinssamenstelling, de geboden waarborgen en dergelijke. Voor minder dan 150 euro per jaar bent u gerust.

Bij Verzekeringen Claeys raden we u deze verzekering dan ook ten zeerste aan. Er kan altijd iets mis gaan en het zou een zonde zijn moest u een financiële kater overhouden aan voorvallen die u op voorhand tegen een kleine prijs kan verzekeren.

Verzekering huispersoneel

Of het nu om een poetsvrouw, babysit of tuinman gaat, de verzekering huispersoneel zorgt voor iedereen die, al dan niet regelmatig, een handje toesteekt in uw huis.

U doet er goed aan deze polis af te sluiten. Als werkgever bent u immers wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering voor uw personeel af te sluiten.

Jachtverzekering

Houdt u van jagen? Dan is het belangrijk om te weten dat u bij wet verplicht bent om een jachtverzekering af te sluiten. Klik op deze link om de volledige wettekst na te lezen:

Wet 15 juli 1963

Deze verzekering dekt de schade die u als jager aan derden toebrengt tijdens de jacht, met inbegrip van schade die u aan collega-jagers toebrengt. Jachtongevallen met kogels of hagel worden dankzij deze polis vergoedt.

Bovendien krijgt u uw jachtvergunning pas als u in het bezit bent van uw verzekeringsbewijs.