Openingsuren
van maandag tot en met vrijdag
8u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00
zaterdag en na kantooruren op afspraak

056 74 53 82 - 0498/400 424


Verzekeringen ongevallen

Verzekeringen gezin

Een ongeval is snel gebeurd. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gezin verzekerd is tegen verkeersongevallen. Bij Verzekeringen Claeys BVBA informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden.

Indien u en uw gezinsleden zich regelmatig in het verkeer begeven, raden we u een dekking voor uw volledig gezin aan. De verzekering komt dan tussen bij alle medische kosten ten gevolge van een verkeersongeval. U mag de term verkeersongeval zeer ruim interpreteren. Zowel ongevallen met de wagen, de moto, de fiets als met het openbaar vervoer vallen onder deze polis. Zelfs ongevallen als voetganger in het verkeer worden gedekt.

De premie voor de verkeersverzekering voor uw gezin kan u overigens volledig zelf kiezen.

Bestuurdersverzekering

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering inzake motorvoertuigen verzekert enkel derden (inzittenden, andere weggebruikers, …), maar niet de bestuurder zelf. Als bestuurder loopt u echter evenzeer risico bij een ongeval.

Daarom kan het interessant zijn om aanvullend een bestuurdersverzekering af te sluiten. Deze vergoedt de lichamelijke letsels die u als bestuurder oploopt. U kunt zich laten verzekeren als bestuurder van een wagen, lichte vrachtwagen, moto, bromfiets of ander motorvoertuig.

De premies en waarborgen hangen af van de verzekeringsmaatschappij. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kunnen wij u de polis die het best bij u past voorleggen.

Individuele ongevallenverzekering

Indien u een individuele ongevallenverzekering afsluit, geniet u van financiële bescherming ingeval van ongevallen in de privésfeer. De eventuele schade van ongevallen tijdens uw vrije tijd wordt gedekt. Ook tijdens het sporten bent u verzekerd.

De premie voor deze verzekeringspolis is relatief laag. Afhankelijk van de verschillende waarborgen en de verzekeringsmaatschappij kan u deze verzekering al afsluiten vanaf €60 op jaarbasis. Indien u speciale sporten of hobby's beoefent, wordt de premie vastgesteld op basis van een persoonlijk risicoprofiel dat voor u berekend wordt.

Wilt u weten welke mogelijkheid u het best beschermt? Neem dan contact op met onze medewerkers bij Claeys Verzekeringen BVBA.